پانته آ
متخصص بخش
انواع کوکو-روش پخت کوکوی کلم بروکلی
[h=3]کلم بروکلی شما را در برابر بیماریهای خونی حمایت کرده استخوانهایتان را قوی تر می سازد
مواد لازم :
| [h=3]کلم بروکلی | ۳۰۰ گرم |
| [h=3]تخم مرغ | ۴ عدد |
| گردوی ریز شده | ۳ قاشق غذا خوری |
| پیاز سرخ شده بدون روغن | ۳ قاشق غذا خوری |
| پیاز رنده شده | ۱ عدد |
| نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
| آرد گندم | 1 قاشق غذا خوری |
| روغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه :
[h=3]کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد [h=3]کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و [h=3]تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید چنانچه مایه سفت و یا شل بود میتوانید میزان [h=3]تخم مرغ را زیاد و کم کنید.
کف ماهیتابه رژیمی رابا کمی روغن چرب کنید و مایه [h=3]کوکو را در آن بریزید و درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کرده و فرصت بدهید تا [h=3]کوکو پخته شود و بعد طرف دیگر را [h=3]برگردانید وقتی [h=3]کوکو آماده شد برش زده و در دیس بچینید و تزیین کنید.