با سلام در این پست مرورگر UC Browser قرار داده میشود. این نسخه، نسخه 9.0 می باشد. لینک درست شد.
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , November 17 #1 با سلام در این پست مرورگر UC Browser قرار داده میشود. این نسخه، نسخه 9.0 می باشد. لینک درست شد. پیوست ها UCBrowser_V9.0.0.zip 447.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10 آخرین ویرایش: 2013 , November 17
A aliwinter Banned 2013 , November 17 #2 اقا نسخه 12 نیمود دیگه مرورگر جالبی نیموده قرار بدین؟ بعدش خراب که برادر من؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , November 17
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , November 18 #3 نسخه 9.2 Uc Browser با سلام نسخه 9.2 نرم افزار Uc Browser رمز پرونده: iranjoman.com پیوست ها UCBrowser-9.2.zip 473.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
A aliwinter Banned 2013 , November 18 #4 ahmadfononi گفت: با سلام نسخه 9.2 نرم افزار Uc Browser رمز پرونده: iranjoman.com کلیک کنید تا باز شود... من10.2 شو هم دارم پوفین رو نداری عزیز؟
ahmadfononi گفت: با سلام نسخه 9.2 نرم افزار Uc Browser رمز پرونده: iranjoman.com کلیک کنید تا باز شود... من10.2 شو هم دارم پوفین رو نداری عزیز؟
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , November 18 #5 سلام نسخه های بعدی Uc قرار میگیره. ایشالا میخوام به ترتیب نسخه ها رو بذارم. پوفین رو هم میتونید از سایت ها دانلود کنید سایت پی سی دانلود پوفین رو داره اما برای اندروید و آیفون. aliwinter گفت: من10.2 شو هم دارم پوفین رو نداری عزیز؟ کلیک کنید تا باز شود...
سلام نسخه های بعدی Uc قرار میگیره. ایشالا میخوام به ترتیب نسخه ها رو بذارم. پوفین رو هم میتونید از سایت ها دانلود کنید سایت پی سی دانلود پوفین رو داره اما برای اندروید و آیفون. aliwinter گفت: من10.2 شو هم دارم پوفین رو نداری عزیز؟ کلیک کنید تا باز شود...