برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) صلوات الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
• •✿♥lostlove♥✿• New member 2012 , August 12 #1 برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) صلوات الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 12 #2 اَلّـلهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
R R0xanA متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا 2013 , February 15 #7 ختم صـــلوات براي تعجيل در ظهور و حوائـــج سلام عزيزان بياييد با كمك همديگه از همين امشب برنامه ختم صلوات روزانه رو شروع كنيم به اميد ظهور هرچه سريعتر آقامون و برآورده شدن حاجاتمون... با ذكر تعداد صلوات از يكعدد تا هزاران و ذكر حاجت دلتون بصورت روزانه يا هفتگي مارو همراهي كنيد.... انشاالله ثواب اينكار تقديم به روح اموات همگيمون. من شروع میکنم با 10 تا صلوات
ختم صـــلوات براي تعجيل در ظهور و حوائـــج سلام عزيزان بياييد با كمك همديگه از همين امشب برنامه ختم صلوات روزانه رو شروع كنيم به اميد ظهور هرچه سريعتر آقامون و برآورده شدن حاجاتمون... با ذكر تعداد صلوات از يكعدد تا هزاران و ذكر حاجت دلتون بصورت روزانه يا هفتگي مارو همراهي كنيد.... انشاالله ثواب اينكار تقديم به روح اموات همگيمون. من شروع میکنم با 10 تا صلوات
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 15 #8 چه کار قشنگی دستت درد نکنه رکسانا جون:احترام::گل: منم اگه روزانه میرین جلو ......روزانه50 تا صلوات میفرستم:ناراحت: ایشالا قبول بشه:ناراحت:
چه کار قشنگی دستت درد نکنه رکسانا جون:احترام::گل: منم اگه روزانه میرین جلو ......روزانه50 تا صلوات میفرستم:ناراحت: ایشالا قبول بشه:ناراحت:
R R0xanA متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا 2013 , February 15 #9 ممنون ریحانه جون هر وقت هر چندتا فرستادی بیا بنویس تعدادش مهم نیست حتی یه دونه ایشالا حوائجتون برطرف میشه
ممنون ریحانه جون هر وقت هر چندتا فرستادی بیا بنویس تعدادش مهم نیست حتی یه دونه ایشالا حوائجتون برطرف میشه
T t92 متخصص بخش 2013 , February 15 #13 زود باشید عجله کنید ... حالا یه سوال باید حتما بنویسییم صلواتو نمیشه پیش خودمون صلوات بفرستیم ؟:خجالت2:
زود باشید عجله کنید ... حالا یه سوال باید حتما بنویسییم صلواتو نمیشه پیش خودمون صلوات بفرستیم ؟:خجالت2:
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2013 , February 16 #17 100 تا صلوات به امید ظهورش :گل: پیوست ها cvcjfsk95z6e2pmwfqsq.gif 81.1 کیلوبایت · بازدیدها: 18 آخرین ویرایش: 2013 , February 16
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , February 16 #18 خیلی ممنونم از دوست عزیزی که این تاپیک ارزنده رو به ایران انجمن تقدیم کردند . خود من به شخصه از خوندن نماز امام زمان معجزاتی در زندگی شخصی خودم دیدم . امیدوارم صلوات های ما مورد قبول درگاه حق تعالی واقع بشه . امروز رو به نیت چهار ده معصوم با چهار ده صلوات برای تعجیل در ظهورش آغاز می کنم . امیدوارم ثوابی به روح درگذشتگان وپدر بنده ی حقیر عاید و واصل گردد .
خیلی ممنونم از دوست عزیزی که این تاپیک ارزنده رو به ایران انجمن تقدیم کردند . خود من به شخصه از خوندن نماز امام زمان معجزاتی در زندگی شخصی خودم دیدم . امیدوارم صلوات های ما مورد قبول درگاه حق تعالی واقع بشه . امروز رو به نیت چهار ده معصوم با چهار ده صلوات برای تعجیل در ظهورش آغاز می کنم . امیدوارم ثوابی به روح درگذشتگان وپدر بنده ی حقیر عاید و واصل گردد .