میشائیل بالاک:سوت:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #143 رکسانا جان 3تا دیگه بپرسی ده تا میشه. :نیش: شماره بذار :احترام:
R R0xanA متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا 2013 , February 23 #144 حواسم هست سه تا دیگه میتونم بپرسم باشه اخه هی یادم میره شماره بزارم بغلش :سوت:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 23 #150 ریحانه69 گفت: نه مهاجم نیست کلیک کنید تا باز شود... ریحانه جان لطفا وقتی جواب سوالی رو میخوای بدی سوال رو نقل قول کن که گرفتن جواب برامون سخت نشه :گل: 5- هافبکه؟؟
ریحانه69 گفت: نه مهاجم نیست کلیک کنید تا باز شود... ریحانه جان لطفا وقتی جواب سوالی رو میخوای بدی سوال رو نقل قول کن که گرفتن جواب برامون سخت نشه :گل: 5- هافبکه؟؟
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #151 0mid گفت: ریحانه جان لطفا وقتی جواب سوالی رو میخوای بدی سوال رو نقل قول کن که گرفتن جواب برامون سخت نشه :گل: 5- هافبکه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه نوشتم مثلا مهاجم نیست که شما متوجه بشین جوابم برای سوال شما بود .....اما چشم حتما:گل: اره
0mid گفت: ریحانه جان لطفا وقتی جواب سوالی رو میخوای بدی سوال رو نقل قول کن که گرفتن جواب برامون سخت نشه :گل: 5- هافبکه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه نوشتم مثلا مهاجم نیست که شما متوجه بشین جوابم برای سوال شما بود .....اما چشم حتما:گل: اره
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #153 Arashtranslater گفت: 6. بایرن مونیخ بازی میکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #155 0mid گفت: 6- مسعود اوزیل؟ 7- سامی خدیرا؟ کلیک کنید تا باز شود... نه هیچ کدوم اینو رکسانا پرسید که تو لیگ اسپانیا هست یا نه که گفتم نیستش یکی دیگه هم پرسید تو لیگ المان که گفتم هستش:خنده1: دوتا سوالتون پرید:سوت:
0mid گفت: 6- مسعود اوزیل؟ 7- سامی خدیرا؟ کلیک کنید تا باز شود... نه هیچ کدوم اینو رکسانا پرسید که تو لیگ اسپانیا هست یا نه که گفتم نیستش یکی دیگه هم پرسید تو لیگ المان که گفتم هستش:خنده1: دوتا سوالتون پرید:سوت:
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #158 Arashtranslater گفت: 7.لوکاس پودلسکي؟ کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا شما پرسیدین المان گفتم اره بعد الان میگین پودلسکی؟:تعجب2: نه
Arashtranslater گفت: 7.لوکاس پودلسکي؟ کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا شما پرسیدین المان گفتم اره بعد الان میگین پودلسکی؟:تعجب2: نه
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #159 M.A.N247 گفت: 10-یعنی بوندس لیگاس؟ 11-دورتمند بازی میکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... 10اره 11بله